Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Klachtencommissie

Indien u een klacht heeft over kinderopvang Wolkewietje, kunt u dit vanzelfsprekend met de
groepsleidsters of het hoofd bespreken. Mocht u dit niet willen, dan kunt u uw klacht ook bij de interne klachtencommissie van Wolkewietje, welke uit drie ouders bestaat, indienen. Ook is het mogelijk om uw klacht rechtstreeks bij de stichting klachtencommissie kinderopvang (de SKK) in te dienen.

Alle klachten worden behandeld conform de wet klachtrecht cliënten zorgsector, deze is ter inzage beschikbaar als bijlage van het pedagogisch plan.

Nadat uw kindje bij kinderopvang Wolkewietje is geplaatst, ontvangt u de namen van de leden van de interne klachtencommissie, alsmede de wijze waarop zij bereikbaar zijn en meer informatie over de SKK en hoe u daar eventueel een klacht in kunt dienen.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren